عمومی

برگ سوخاری، یک غذای محبوب در ژاپن+عکس

fried-maple-leaves

ژاپنیا دوست دارن هر چیزی رو سوخاری کنن بعد اون رو بخورند. اونا باور دارن که این جوری همه غذاها خوشمزه تر می شه پس هر خوراکی داشته باشن در روغن سوخاری می کنن و این باعث شده تا عجیب ترین چیزها رو هم سوخاری کرده و بخورند.

ژاپنیا یه خوراکی باحال دارن که بیشتر در فصل پاییز اون رو می خورن. نام این خوراکی “برگ سوخاری” است که از تفت دادن برگ درخت افرا در روغن زیاد به همراه کمی کنجد بدست میاد.

همونطور که ما پامون رو روی این برگای خشک می ذاریم تا از صدای شکستشان لذت ببریم، ژاپنیا از خوردن اونا حال می کنن. البته درست کردن این خوراکی به آسونی نیس و نمیشه به همین راحتی اون رو درست کرد.

واسه درست کردن برگ سوخاری اول باید برگای مناسب رو انتخاب کرده و اون رو درون محلول آب و نمک به مدت یه سال نگهداری کرد. پس از یکسال برگا در ارد و کنجد گذاشته شده و بعد در روغن زیاد سرخ می کنن. این برگا به همراه سسای مخصوص خورده می شن.

fried-maple-leaves3

صفات مردم ژاپن

زمین فوتبالی روی سقف آسمون خراش!+عکس

اخبار ژاپن باشگاه خبرنگاران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *