بررسی تاثیر عوامل محبوبیت برند بر وفاداری مشتری وتبلیغات دهان به دهان …
۴-۵ – جمع بندی فصل چهارم
در این فصل به تحلیل توصیفی متغیرهای جمعیت شناختی تحقیق از حیث سن، رشته تحصیلی و دیگر متغیرهای جمعیت شناختی در پرسشنامه تحقیق و نیز تحلیل توصیفی متغیرهای کلیدی تحقیق از حیث آماره های توصیفی مانند کمینه مقدار، بیشینه مقدار، دامنه تغییرات، میانگین، انحراف معیار و واریانس در هر یک از سوالات متغیرهای کلیدی تحقیق پرداخته شد. در ادامه به تحلیل استنباطی و آزمون فرضیه های تحقیق با استفاده از مدلیابی معادلات ساختاری برای هر یک از برندهای شیرین عسل، مینو و گرجی که در این تحقیق مورد مقایسه قرار گرفته اند، پرداخته شد. نتایج آزمون فرضیات مشخص نمود که در مورد برند شیرین عسل، ۷ فرضیه تایید و یک فرضیه رد، و در مورد دو برند گرجی و مینو، ۴ فرضیه تایید و ۴ فرضیه رد شده است. در این میان بیشترین شدت تاثیر مربوط به تاثیر “تبلیغات دهان به دهان” بر “وفاداری به برند گرجی” و کمترین شدت تاثیر مربوط به “محبوبیت برند شیرین عسل” بر “وفاداری به این برند” بوده است.
فصل پنجم
جمع بندی، نتیجه گیری و ارائه پیشنهادها
۵-۱- مقدمه
در فصول قبل محقق پس از ارائه مقدمه، بیان مساله، اهداف تحقیق و ضرورت و اهمیت کار تحقیق در فصل اول، در فصل دوم به بیان نظریات مرتبط با موضوع تحقیق و ارائه چارچوب نظری و مدل مفهومی تحقیق پرداخته و در فصل سوم متناسب با موضوع تحقیق به انتخاب روش کار تحقیق، شیوه نمونه گیری و تعیین حجم نمونه، جامعه آماری و … پرداخته است و بعد از جمع آوری اطلاعات به وسیله پرسشنامه، دادههای حاصل از آن بوسیله نرم افزار لیزرل در فصل چهارم مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است.
این فصل آخرین فصل پژوهش است که به نتیجه گیری از تحقیق و ارائه پیشنهادات می پردازد و محقق در آن سعی دارد تا به نتیجه گیری نهایی حاصل از تلاش خود برای پاسخگویی به سوالات و آزمون فرضیه های تحقیق بپردازد و در نهایت پیشنهادات اجرایی و پژوهشی خود را برای محققین آینده که تمایل به ادامه کار تحقیق در این حوزه را دارند، ارائه نماید.
۵-۲- نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها
۵-۲-۱- نتایج آزمون فرضیات تحقیق در مورد “برند گرجی”
۵-۲-۱-۱- نتیجه آزمون فرضیه اول
نتایج آزمون این فرضیه نشان داده است که متغیر “تنوع طلبی مشتریان ” دارای رابطه با متغیر ” وفاداری به برند گرجی” در نمونه آماری این تحقیق نبوده است.
۶-۲-۱-۲- نتیجه آزمون فرضیه فرعی اول از فرضیه اول
نتایج آزمون این فرضیه نشان داده است که متغیر “تنوع طلبی مشتریان ” دارای رابطه با متغیر ” محبوبیت برند گرجی” در نمونه آماری مورد تحقیق نبوده است.
۵-۲-۱-۳- نتیجه آزمون فرضیه فرعی دوم از فرضیه اول
نتایج آزمون این فرضیه نشان داده است که متغیر “محبوبیت برند گرجی” دارای رابطه مستقیم با شدت تاثیر مستقیم به میزان ۹۵/۱۲ بر متغیر “وفاداری به برند گرجی ” بوده است.
۵-۲-۱-۴ – نتیجه آزمون فرضیه دوم
نتایج آزمون این فرضی
دانلود متن کامل پایان نامه در سایت jemo.ir موجود است |
ه نشان داده است که متغیر “تصویر برند” دارای رابطه با متغیر “محبوبیت برند گرجی ” در نمونه آماری مورد تحقیق نبوده است.
۵-۲-۱- ۵- نتایج آزمون فرضیه سوم
نتیجه آزمون این فرضیه نشان داده است که متغیر ” خود اجتماعی تصور یافته توسط برند گرجی ” دارای رابطه با متغیر “تبلیغات دهان به دهان در مورد برند گرجی ” در نمونه آماری مورد مطالعه نبوده است.
۵-۲-۱- ۶- نتیجه آزمون فرضیه فرعی اول از فرضیه سوم
نتایج آزمون این فرضیه نشان داده است که متغیر ” خود اجتماعی تصور یافته توسط برند گرجی ” دارای رابطه مستقیم با شدت تاثیر ۸۳/۰ با متغیر “محبوبیت برند گرجی” بوده است.
۵-۲-۱-۷- نتیجه آزمون فرضیه فرعی دوم از فرضیه سوم